Zu Inhalt springen

Sprache

ErgoSportive®, het eerste smart bedsysteem ter wereld!


PREMIUM SLIM EN VERSTELBAAR HERSTELSYSTEEM DAT TECHNOLOGIE, VERFIJNING EN EEN ACTIEVE LEVENSSTIJL VERBINDT

NU MET GRATIS GARMIN® SMARTWATCH!

Nu kopen!

Het Slaapsysteem dat je herstel verbetert.  ErgoSportive®

Als marktleider inslaaptechnologie creëert ErgoSportvie® het eerste smart bedsysteem in de Nederlandse markt. Alles op basis van wetenschap, innovatie en vernieuwing. Ervaar vanaf nu hoe slaaptechnologie een verschil kan maken in het leven van de mens.

Ergomotion® heeft een contiu onderzoek en studieteam om verbeteringen en aanpassingen aan uw bedsysteem te doen, met als doel uw verbeterde slaap en rust!

Waarom ErgoSportive®

ErgoSportive™ is een slim en verstelbaar bed dat je slaapactiviteit bijhoudt met behulp van geavanceerde slimme sensortechnologie.

ErgoMotion kussen

Drukverlagend voor hoofd en nek! Viscofoam, comfortabele ondersteuning.

Nu vanaf 69,-

Nu kopen

Meten is weten!

De ErgoSportive APP zal uw herstel rigoureus veranderen met 24/7 monitoring en een aangepast herstelplan.

Bedien alle functies van uw bed of stel uw persoonlijke wekfunctie in!

Nu kopen

ErgoSportive

ErgoSportive: een slim bed dat een revolutie teweegbrengt in slapen

Het ErgoSportive smart bed is een revolutionair nieuw slaapsysteem dat een gepersonaliseerde slaapervaring biedt met geïntegreerde technologieën, ontwikkeld met professionals en getest door experts. Bij ErgoSportive geloven we in het bieden van de perfecte slaapomgeving door geavanceerde technologie, ergonomisch ontwerp en superieur comfort te combineren.

Het ErgoSportive smart bed is ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden voor een goede nachtrust. Het is gebouwd met een unieke combinatie van zeven lagen ondersteunend schuim, variërend van traagschuim tot schuim met een hoge dichtheid. Deze combinatie van lagen zorgt voor de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning, waardoor de matras zich kan aanpassen aan de vorm en drukpunten van het lichaam.

Het slimme ErgoSportive-bed beschikt ook over een reeks geïntegreerde technologieën die de algehele slaapervaring verbeteren. Het bevat een krachtig luchtstroomsysteem en geavanceerde temperatuurregeling, waardoor de temperatuur de hele nacht constant blijft. De matras beschikt ook over een bewegingsdetectiesysteem en slimme slaapregistratie, die de kwaliteit van de slaap meet en real-time feedback kan geven over hoe iemands slaapomgeving kan worden geoptimaliseerd.

Het doel van ErgoSportive is om klanten een veilige, comfortabele en gepersonaliseerde slaapervaring te bieden die superieure ondersteuning en optimale ontspanning biedt. Met zijn innovatieve technologieën, superieur comfort en aanpasbare instellingen is het ErgoSportive smart bed het ultieme slaapsysteem. Maak je klaar om de beste slaap van je leven te ervaren met het ErgoSportive smart bed.

Wat kan het bed van de toekomst?

Naarmate de technologie zich verder ontwikkelt, evolueert ook het concept van een bed. De wereld van morgen zou de thuisbasis kunnen zijn van bedden die zijn uitgerust met de nieuwste functies, zoals temperatuurregeling, zelfopblazende matrassen, virtual reality-mogelijkheden en meer.

Temperatuurregeling is een bijzonder opwindend kenmerk voor bedden van de toekomst. Deze technologie zou in het bed zelf kunnen worden ingebouwd, met een koel- of verwarmingssysteem dat kan worden aangepast aan de door de gebruiker gewenste temperatuur. Dit is perfect voor warme zomeravonden of koude winterdagen.

Zelfopblaasbare matrassen kunnen een geweldige aanvulling zijn op de bedden van de toekomst. Met een druk op de knop slaap je in een mum van tijd op een extra comfortabel matras. Deze technologie kan worden aangedreven door luchtdruk of misschien zelfs door bewegingssensoren.

Virtual reality-mogelijkheden kunnen ook in deze futuristische bedden worden geïntegreerd. Je zou kunnen worden ondergedompeld in een virtuele wereld terwijl je in het comfort van je eigen bed ligt. Het kan worden gebruikt om films te kijken, virtuele werelden te verkennen of gewoon te ontspannen.

De bedden van de toekomst kunnen ook worden uitgerust met sensoren die lichaamsbewegingen detecteren. Het bed kan bijvoorbeeld detecteren wanneer u slaapt en zichzelf aanpassen zodat u comfortabel kunt slapen zonder handmatige aanpassing.De technologie evolueert voortdurend, dus de mogelijkheden voor de bedden van de toekomst zijn eindeloos.

We kunnen ons alleen maar voorstellen wat voor soort functies er in de nabije toekomst beschikbaar zullen zijn.

Waarom koop je een slim bed?

Slimme bedden zijn het nieuwste op het gebied van slaapcomfort. Ze zijn zo ontworpen dat ze je slaap ervaring verbeteren en je nachtrust verbeteren. Met een slim bed krijg je een aangepaste slaapervaring die afgestemd is op jouw unieke behoeften.

Slimme bedden zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die je helpen om je nachtrust te verbeteren. Ze bieden verstelbare comfortopties, zoals metingen van hartritme, ademhaling en slaapbeweringen. Ze zijn uitgevoerd met verlichting en meer, waardoor je een aangenaam slaapcomfort krijgt. Ze bieden ook een app-connectie waarmee je kunt monitoren hoe je slaapt en kunt bijsturen om je slaap te verbeteren.

De technologie in slimme bedden helpt je om je slaap te verbeteren door je te voorzien van een ondersteunende ondergrond die je lichaam ondersteunt en je een comfortabel gevoel geeft. Bovendien helpen ze je om te rusten en je herstel te bevorderen.

Slimme bedden bieden een geweldig slaapcomfort voor iedereen. Door hun geavanceerde technologie en comfortopties, kun je je nachtrust verbeteren en je slaapervaring verbeteren. Als je op zoek bent naar een manier om je slaap te verbeteren, dan is een slim bed een uitstekende optie.

Maak snel een afspraak en kom het bed van de toekomst zelf testen!