Zu Inhalt springen

Sprache

Persoonlijk advies

Wij staan altijd voor u klaar!

Geheel op maat je eigen persoonlijke slaapadvies!
Graag gaan wij het gesprek met u aan om samen met u te inventariseren wat uw wensen en eisen zijn. Wij zullen rekening houden met eventuele klachten en zullen u hierop een geheel persoonlijk advies geven.

Heeft u bepaalde klachten?

Heeft u het vaak warm?

Hoe lang bent u?

Wat is uw gewicht?

"Wij verkopen geen bedden... wij verkopen slaapgenot! Een tevreden klant, dat is waar wij voor staan."

Niels Middelkamp - Slaapboulevard Weerselo

Over de Slaapboulevard

Slaapboulevard Weerselo, de mooiste beddenwinkels onder één dak!

De online en offline specialist voor boxsprings en boxspring accessoires. Sinds de jaren 90 is een boxspring niet meer weg te denken uit de slaapkamer. Anno 2020 zijn 9 van de 10 verkochte bedden een boxspring. Steeds meer mensen kiezen voor een boxspring vanwege het uitstekende slaapcomfort. Een goede nachtrust is erg belangrijk voor uw dagelijks functioneren en uw fysieke gesteldheid.

Boxsprings zijn bedden die u die heerlijke nachtrust bezorgen. De combinatie van een matras met binnenvering op een verende bodem is extra comfortabel.

Dankzij de unieke formule van de Slaapboulevard Weerselo kunt u hier boxsprings van absolute topkwaliteit kopen. Wij werken rechtstreeks met de fabrikant in plaats van groothandels.

Door deze grote kostenbesparingen kunnen wij een boxspring aanbieden tegen lagere prijzen dan de andere boxspring winkels.

Het grootste aanbod tegen de scherpste prijs! Keuze uit ruim 250 boxsprings.

Een boxspring of nieuw bed valt onder een belangrijke aanschaf in je leven, een boxspring zorgt er namelijk voor dat je lichaam tot rust kan komt zodat je iedere dag weer vol met nieuwe energie op kunt staan.

Est.

2012

3000

m2 Showrooms

3

Winkels: Auping, Serta, Beddenconcurrent

150

Modellen, uit voorraad leverbaar

Een greep uit

onze merken