Doorgaan naar inhoud

Taal

Weerselo, dichter in de buurt dan je denkt

3000m2 showroom met meer dan 150 bedden en boxsprings! Ontdek onze winkels: Auping Studio, Serta Store en Beddenconcurrent
Plan een afspraak > Ons aanbod >

Bezoek onze beddenwinkel in Overijssel

Bent u op zoek naar een beddenwinkel waar u 100% kans heeft op een perfecte nachtrust? Dan bent u bij onze beddenwinkel in Overijssel aan het juiste adres gekomen! Wij hebben het grootste assortiment bedden en boxsprings in Overijssel en omstreken. Effectief slapen betekent fris en alert wakker worden en met veel energie de dag doorkomen. Te vaak wordt een goede nachtrust onderschat.

Kom langs in onze beddenwinkel in Overijssel en laat ons u helpen een goede nachtrust te creëren. Op zoek naar een passend bed of boxspring in de buurt van Overijssel?

Een greep uit onze merken

Kom langs in onze beddenwinkel in Overijssel

Kom langs in onze beddenwinkel in Overijssel

Bezoek onze beddenwinkel in Overijssel voor een uitgebreid assortiment bedden en boxsprings. Het deskundige team van de Slaapboulevard staat voor u klaar. Wilt u een afspraak zodat we u nog beter kunnen helpen? Ook dat is mogelijk.

We zien u graag binnenkort in onze beddenwinkel in Overijssel. In onze beddenwinkel in Overijssel hebben wij voor elke beddenmerk een speciale afdeling gemaakt. Zo kunt u komen proefliggen en het verschil testen tussen verschillende bedden en merken. In onze showroom, die groter is dan 3000m2, bieden wij mooie beddenmerken aan zoals AupingBusinessClassTempurNorvic en Cinderella. Bekijk hieronder ons aanbod en kom persoonlijk en professioneel slaapadvies op maat vragen!

Plan een afspraak
3000M2 slaapgenot

De grootste beddenwinkel van Oost Nederland

Gratis levering

Inclusief montage!

Gegarandeerd

De beste prijs!

Een 9,6 als beoordeling

De stem van onze klanten!

De Beddenwinkel in Overijssel met 100% kans van slagen

Wij bieden talloze bedden en boxsprings aan nabij Overijssel: verschillende maten, stijlen en accessoires zijn te vinden in onze Slaapboulevard. Een boxspring of bed kiezen dat bij u past is niet makkelijk. Elk merk en bed ligt namelijk anders. Wij weten als geen ander welk bed u het meeste slaapcomfort kan bieden. Naast comfort gaat het kiezen van een bed natuurlijk ook om uitstraling. Mocht u nog meer tips zoeken over alles omtrent wat u over een bed wilt weten, dan is onze blog een aanrader! 

Een bed kiest u namelijk niet zomaar: elegant, modern, heerlijk romantisch, trendy, retro of rustiek, wat past het beste bij u? Ook bij onze producten kunt u kiezen voor extra comfort. Denk bijvoorbeeld aan een premium topper. U kunt kiezen uit verschillende vullingen: latex, koud- of traagschuim, natuurlatex of watergel. Wanneer mogen wij u verwelkomen voor een passend slaapadvies en een kop koffie?

Een greep uit onze collectie

Wat onze klanten zeggen

Prima zaak erg vriendelijke mensen, wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere...

E. Verdriet

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed gekocht.

Younes

Enorm goed geholpen! Verkoper nam alle tijd voor ons en gaf echt een goed advies. Mooie en grote winkel.

Fam Ooink

Breed assortiment bedden en boxsprings in Overijssel 

Bij de Slaapboulevard in Overijssel streven we naar afwisseling en zorgen we voor een zo breed mogelijk assortiment. In onze beddenwinkel in Overijssel vindt u een boxspring aan met een topmatras, maar we bieden ook een ruim aanbod aan bedden, matrassen, kussens, dekens en lakens.

Kortom: in onze beddengoedwinkel in Overijssel vindt u alles wat nodig is voor een uitstekende nachtrust zonder slaapproblemen. Ons aanbod wordt met regelmaat geüpdatet en daarnaast hebben we een zeer interessante showroom. Kom langs in onze winkel in Overijssel, zo vindt u altijd de laatste trends en producten in ons assortiment. Wij ontvangen klanten vanuit heel Twente zoals EnschedeTubbergenOldenzaal en Vriezenveen.

Slaapboulevard Weerselo

Slaapboulevard Weerselo

Openingstijden:
Maandag 13:00-17:30 uur
Dinsdag 10:00-17:30 uur
Woensdag 10:00-17:30 uur
Donderdag 10:00-17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur koopavond
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur (iedere zondag open)

Navigeer nu