Doorgaan naar inhoud

Taal

BUSINESSCLASS

RELAX IN STYLE

BEKIJK DE COLLECTIE

KOM VANDAAG NOG LANGS

ROUTE NAAR SLAAPBOULEVARD

Voor je nieuwe Businessclass Boxspring, ga je naar de Slaapboulevard!

 3000m2 showroom, 150 modellen, 100% slagingskans!

Lounge

Swing

Jazz

Classic

Soul

Jive

Liquid error (sections/pf-e91ddf45 line 129): product form must be given a product
Liquid error (sections/pf-e91ddf45 line 170): product form must be given a product
Liquid error (sections/pf-e91ddf45 line 211): product form must be given a product
Liquid error (sections/pf-e91ddf45 line 252): product form must be given a product

500 PCKT/M2 | GESTOFFEERDE TOPPER 12CM | ZEER LUXE AFWERKING!

Liquid error (sections/pf-e91ddf45 line 293): product form must be given a product

Maak kennis met Business Class boxsprings bij de Slaapboulevard

Business Class bedden staan ​​voor luxe en comfort. Alle Business Class producten worden met aandacht en professionaliteit gemaakt. Business class boxsprings en bedden zijn te bestellen in vaste en elektrisch verstelbare uitvoeringen. Kom langs in onze uitgebreide showroom om een Businessclass bed uit te zoeken dat bij u past. Business Class slaapsystemen bestaan uit zeer hoogwaardige materialen en bieden veel comfort. Zowel de vlakke als de elektrische boxsprings hebben een vijf-zone pocketinterieur. De 7-zone matrassen hebben een kern van 500 (6-slags) pocketveren per vierkante meter. Hierbij heeft u altijd keuze uit mooie en modieuze stoffen voor uw Businessclass bed.

Uw Businessclass bed naar wens samenstellen

Stel uw Business Class bed volledig samen naar uw wensen en behoeften. De Business Class collectie bestaat uit verschillende modellen met elk een eigen uitstraling. Business class boxsprings zijn gemaakt van de beste materialen en zorgen voor een perfecte slaapervaring. Laat onze ervaren slaapspecialisten u helpen om het perfecte Businessclass bed uit te zoeken. Ook kunnen wij u helpen met een gepersonaliseerd slaapadvies. In onze uitgebreide Businessclass showroom hebben wij de verschillende Businessclass boxsprings op voorraad. Dit zijn onder andere de Phantom, Lounge, Classic, Swing, Jive en de Jazz

Businessclass bedden, als goed niet goed genoeg is.

Als goed alleen niet genoeg is, bekijk dan ons Business Class assortiment in onze showroom in Weerselo. Elegante topmodellen met elk een eigen uitgesproken rijk karakter en luxe uitstraling. De Businessclass bedden en boxsprings zijn laag voor laag gemaakt van uitstekende materialen. Dankzij het ruime aanbod stelt u uw eigen boxspring volledig 'gepersonaliseerd' samen naar uw wensen en behoeften. Business class betekent wat u het meest waardeert; kwaliteit, schoonheid en comfort.

Een Businessclass bed met verschillende instelmogelijkheden.

De elektrische boxspring van Business Class heeft verschillende instelmogelijkheden, zodat u bijvoorbeeld goed in uw bed tv kunt kijken of een boek kunt lezen. De Business Class collectie kenmerkt zich door het gebruik van enkel de beste materialen. Boxsprings en bedden van hoge kwaliteit en zeer luxe matrassen. De Boxsprings van Business Class zijn tot in het kleinste detail perfect afgewerkt. Speciaal voor u ontwikkeld, zodat u altijd kunt genieten van een goede en welverdiende nachtrust. Wij ontvangen veelal mensen uit heel Overijssel zoals Vriezenveen, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.