Doorgaan naar inhoud

Taal

Serta Store Weerselo

Dé grootste Serta beddenwinkel van Oost-Nederland
De allermooiste hotelbedden uit voorraad leverbaar

Maak een afspraak

HOTELCHIQUE... in de Serta Store Weerselo

De Serta boxspring wordt op maat gemaakt en gebouwd naar uw wensen. Met een boxspring van Serta voegt u een persoonlijke touch toe aan uw slaapkamer. Slapen op een Serta boxspring is een ware belevenis. Een op maat gemaakte ervaring voor de individuele behoeften en wensen van elke slaper. Een Serta boxspring brengt de luxe hotelsfeer naar uw slaapkamer. Een Serta bed zorgt ervoor dat er altijd iets te beleven valt met uw ogen open. Serta heeft meer dan 90 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van innovatieve en duurzame slaapsystemen.

Het Amerikaanse slaapcomfort van Serta is over de hele wereld bekend. In vergelijking met andere slaapsystemen onderscheidt Serta zich door zijn goed uitgebalanceerde matrassen en boxsprings. De meerlaagse constructie van een Serta bed zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning. Het Serta design is elegant, innovatief en tijdloos. Ook kunt u zelf de look kiezen die bij u past. We ontvangen u graag in onze uitgebreide Serta showroom bij de Slaapboulevard in Weerselo.

Serta bedden en boxsprings

Serta bedden en boxsprings

Serta bedden zijn handgemaakt en het vakmanschap straalt er doorheen. Mooie bekleding, mooie stiksels en details zorgen ervoor dat het bed een echt statement is in uw slaapkamer. Uit meer dan 500 stoffen kunt u een stof kiezen die helemaal aansluit bij uw wensen en past bij het interieur van uw slaapkamer. Ontdek de nieuwste Serta bedden in onze showroom in Weerselo en ervaar het unieke Amerikaanse slaapcomfort dat Serta al jarenlang biedt aan haar klanten. Hoge kwaliteit Serta matrassen zorgen voor een uitstekend slaapcomfort. Kom voor een passen advies langs in onze showroom in Weerselo. De adviseurs van de Slaapboulevard nemen graag de tijd om u een professioneel slaapadvies te geven.

Maak een afspraak
Een Serta bed voor een goede nachtrust

Een Serta bed voor een goede nachtrust

Serta beden en boxsprings zorgen voor een goede nachtrust. De Serta boxsprings zijn gemaakt van metalen frames en voorzien van speciale hoogwaardige pocketveren die zorgen voor een uitstekende ventilatie. De bodems met veren zorgen voor een stabiele basis voor de Serta matrassen. De bodems zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes; 15cm, 20cm, 25cm en 30cm dik. De boxspring materialen zijn 100% duurzaam en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. In de showroom van de Slaapboulevard kunt u gratis proef liggen om te ervaren welk Serta bed het beste bij u past.

Navigeer nu

Serta boxsprings zijn gemaakt uit een passie voor slapen

Serta bedden en boxsprings zijn handgemaakt. De Serta boxspring is gemaakt met een passie voor slapen. Het gehele bed is als één geheel ontworpen met unieke details die opvallen waardoor de luxe uitstraling zich helemaal eigen wordt. Serta boxsprings zijn elegant, innovatief en tijdloos. Serta boxsprings bestaan uit drie elementen, namelijk; een onderstel, een (boxspring)matras en een topper bovenop. Samen zorgen deze onderdelen ervoor dat uw lichaam perfect ondersteund wordt. De goede ondersteuning vermindert of voorkomt lichamelijke klachten. Naast de zeer elegante Serta veer geniet u ook van het beste slaapcomfort. Bent u opzoek naar een passend slaapadvies? Kom langs in onze showroom bij de Slaapboulevard in Weerselo. Wij ontvangen doorgaans mensen uit heel Overijssel zoals AlmeloBorneDelden en Denekamp. De koffie staat klaar!

Onze klanten geven ons een 9,6

Prima zaak!

Prima zaak erg vriendelijke mensen ,wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere boxspring…

E. verdriet – 2 weken geleden

Top service

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Top service! Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed …

Younes – 3 weken geleden

Zeer goed geholpen

Enorm goed geholpen! Verkoper nam alle tijd voor ons en gaf echt een goed advies. Mooie en grote winkel

Fam. Ooink – 2 maanden geleden

Serta Store Weerselo

Serta Store Weerselo

Openingstijden:
Maandag 13:00-17:00 uur
Dinsdag 10:00-17:00 uur
Woensdag 10:00-17:00 uur
Donderdag 10:00-17:00 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur koopavond
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur (iedere zondag open)

Navigeer nu