Doorgaan naar inhoud

Taal

ErgoSportive®

Het eerste smart bed systeem ter wereld!

Nu met gratis Garmin Smartwatch

Koop nu

Het smart bed, uw gezondheid controleren tijdens uw slaap!

wilt zo gezond mogelijk door het leven gaan? Goede slaap is dan onmisbaar. Naast gezond eten en veel beweging is slapen cruciaal om uw lichaam in optimale gezondheid te houden en bovenal goed te herstellen van een dag. Bent u iemand die hier heel wat aandacht aan besteed? Dan is een smart bed de perfecte aanvulling op uw gezonde levensstijl. Een smart bed, ofwel een slim bed in het Nederlands, maakt u het leven aangenamer en het geeft u inzichten in uw slaapgewoontes.

Daarnaast zorgt het voor maximaal comfort tijdens uw slaap. Bij de Slaapboulevard vindt u smart bedden van de beste kwaliteit. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken. Daarnaast zetten wij onze jarenlange ervaring in om de beste smart bedden aan te bieden. Bent u van plan een smart bed te kopen? Ontdek hier ons aanbod en stel gerust uw vragen aan onze experts!

Wat doet een Smart Bed precies voor u?

Onze slimme bedden werken voor u op verschillende vlakken. Tijdens uw slaap wordt uw lichaam gecontroleerd. De verschillende lichaamsfuncties worden in het oog gehouden en de gegevens worden bijgehouden. Uw hartslag en de frequentie van uw ademhaling worden gemeten tijdens de slaap.

U slaapt ook veel comfortabeler en rustiger in een slim bed. Smart bedden beschikken bijvoorbeeld over een anti-snurk functie en een functie Zero G, wat betekent dat u gewichtloos slaapt. En omdat extra comfort en luxe ook wel mogen in uw bed, zit er in de smart bedden onder meer een massagefunctie voor rug en benen. U kunt hierdoor heerlijke uren relaxt doorbrengen in uw bed.

Een boek lezen of lekker naar muziek luisteren wordt heuse ‘me-time’ in een smart bed. Wilt u automatisch gewekt worden door uw slimme bed? Perfect, smart bedden doen dit voor u! Het slimme bed is eenvoudig met een app te bedienen. Deze app is zeer gebruiksvriendelijk en een makkelijke manier om alle mogelijkheden van het bed ten volle te benutten. Vraag ons gerust informatie over de functionaliteiten, het comfort en de luxe van onze smart bedden. Wij zijn er voor u! Daarnaast hebben wij ook een blog met meer informatie! 

Uw smart bed in uw slaapkamer integreren

Onze smart bedden passen in elk interieur. Of u nu een moderne, vintage, landelijke of industriële woninginrichting heeft, er past een slim bed van de Slaapboulevard in. En wilt u niet alleen een smart bed kopen, maar ook beddengoed zoals een dekbed, kussens en hoeslakens? Of misschien wilt u een extra topmatras voor nog meer slaapcomfort of om uw matras te beschermen?

U vindt deze producten ook bij de Slaapboulevard! Voeg deze producten en accessoires eenvoudig toe aan de bestelling van uw smart bed. Zo bent u in één beweging helemaal klaar en geniet u vanaf de eerste dag van een perfecte nachtrust.

Wilt u een smart bed kopen? Dan doet u dit eenvoudig online via onze webshop. U kiest de afmeting van het bed, welke matras u wenst en welk ergonomische kussens u kiest. U stuurt eenvoudig uw bestelling van uw slim bed online door. Een smart bed kopen doet u niet zomaar elke dag. Misschien zit u met vragen over het gebruik van een smart bed?

Contacteer ons gerust, onze experts helpen u graag verder. Wilt u uw slim bed eerst uitproberen in een van onze gespecialiseerde beddenzaken? Kom dan langs en vraag ons gerust ons advies. Op onze informatiepagina vindt u de verschillende locaties waar u een smart bed kunt kopen en ook onze openingsuren. Bezoek bijvoorbeeld onze locatie in de buurt van HengeloEnschedeTubbergen en Borne. Onze specialisten maken de nodige tijd vrij om u te laten kennismaken met dit zeer bijzondere bed!

Verstelbaar | Led-verlichting | Massagestand | Duurzaam

ErgoMotion kussen, een must have voor jouw smart bed!

Drukverlagend voor hoofd en nek! Viscofoam, comfortabele ondersteuning.

Nu vanaf 69,-

Koop nu

Meten is weten! Onze smart bedden werken met data.

De ErgoSportive APP zal uw herstel rigoureus veranderen met 24/7 monitoring en een aangepast herstelplan.

Bedien alle functies van uw smartbed of stel uw persoonlijke wekfunctie in!

Navigeer nu