Doorgaan naar inhoud

Taal

Borne, dichter in de buurt van Weerselo dan je denkt

3000m2 showroom met meer dan 150 bedden en boxsprings! Ontdek onze winkels: Auping Studio, Serta Store en Beddenconcurrent
Plan een afspraak > Ons aanbod >

Bezoek onze beddenzaak nabij Borne

Woont u in Borne en bent u zoekende naar een bed, een boxspring of een matras, dan bent u bij de Slaapboulevard aan het juiste adres. Onze showroom in Weerselo van 3000m2 geeft u alle opties om een passend slaapsysteem te kiezen dat voldoet aan uw wensen. Bij de Slaapboulevard heeft u een 100% slagingskans op een bed waar u letterlijk van kan dromen. Omdat de reistijd niet meer dan een half uur is, kunt u bij ons, de grootste beddenzaak en slaapboulevard van Oost-Nederland, verschillende bedden, smart bedden en boxsprings bekijken. Niet voor niets verwelkomen wij regelmatig bezoekers uit TubbergenEnschedeDenekampVriezenveenDelden en omstreken!

Onze beddenwinkel ligt dichtbij Borne. Terwijl u geniet van uw koffie, kunt u naar de boxsprings kijken en een bed vinden dat bij u past en gaat zorgen voor een goede nachtrust. In de Slaapboulevard hebben wij verschillende showrooms van topmerken zoals TempurCinderella en Sunday. Ook vindt u bij onze beddenwinkel bij Borne veel inspiratie om van uw slaapkamer een plek te maken waar u niet alleen lekker kunt slapen, maar ook helemaal tot rust kunt komen. Bij de Slaapboulevard bij Borne vindt u het juiste bed voor jarenlang slaapplezier.

Een greep uit onze merken

3000M2 slaapgenot

De grootste beddenwinkel van Oost Nederland

Gratis levering

Inclusief montage!

Gegarandeerd

De beste prijs!

Een 9,6 als beoordeling

De stem van onze klanten!

Een greep uit onze collectie

Bekende bedden nabij Borne

Bekende bedden nabij Borne

Kijkende naar de merken die wij aanbieden, ziet u dat het bekende boxsprings en beddenmerken zijn. Merken die al jaren gespecialiseerd zijn in slaaptechnieken en systemen. Deze merken weten exact hoe zij een bed zo comfortabel mogelijk kunnen maken. Denk hierbij aan bedden in Borne zoals Pullman en NORVIC.

Ze weten waar de matras wat meer steun hoort te krijgen en waar niet. Dit meedenken en evolueren met de veranderde behoefte naar slaapsystemen maakt de merken die wij bij onze beddenwinkel bij Borne verkopen zo goed. Dankzij onze regelingen met hen kunnen we de bedden en boxsprings tegen een lagere prijs leveren. Niet voor niets garanderen wij 100% succes in onze beddenwinkel bij Borne. Wanneer mogen wij u verwelkomen bij de Slaapboulevard? Mocht u nog meer tips zoeken over alles omtrent wat u over een bed wilt weten, dan is onze blog ook een aanrader!

Veel keuze in bedden en boxsprings nabij Borne

Veel keuze in bedden en boxsprings nabij Borne

Wij werken samen met merken en fabrikanten die bedden en boxsprings van hoge kwaliteit produceren. We verwachten dat de kwaliteit beter is voor een goede nachtrust. Door uitgerust wakker te worden, kunt u met veel plezier aan de nieuwe dag beginnen. Of het nu gaat om een bed in een modern, klassiek, smart bed of traditioneel bed, wij hebben het op voorraad of kunnen het leveren.

Doordat wij al jarenlang een beddenwinkel bij Borne zijn weten wij als geen ander wat u nodig heeft voor een goede nachtrust. Wilt u verschillende poten onder het bed of wilt u een bijzondere kleur onder het bed? In onze beddenwinkel bij Borne is het mogelijk. Als grootste beddenwinkel in de omgeving van Borne hebben wij alles in huis om uw perfecte bed samen te stellen. Wij zien u graag in onze beddenshowroom dichtbij Borne! Ook vanuit DeldenDenekampOotmarsumEnschede en de rest van Overijssel zijn wij gemakkelijk te bereiken.

Wat onze klanten zeggen

Prima zaak erg vriendelijke mensen, wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere...

E. Verdriet

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed gekocht.

Younes

Enorm goed geholpen! Verkoper nam alle tijd voor ons en gaf echt een goed advies. Mooie en grote winkel.

Fam Ooink

Slaapboulevard Weerselo

Slaapboulevard Weerselo

Openingstijden:
Maandag 13:00-17:30 uur
Dinsdag 10:00-17:30 uur
Woensdag 10:00-17:30 uur
Donderdag 10:00-17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur koopavond
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur (iedere zondag open)

Navigeer nu