Doorgaan naar inhoud

Taal

Osnabrück, dichter in de buurt van Weerselo dan je denkt

3000m2 showroom met meer dan 150 modellen! Auping Studio, Serta Store en Beddenconcurrent
Navigeer nu > Ons aanbod >

Beddenzaak in de buurt van Osnabrück

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige boxspring of ledikant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op minder dan een uur rijden van Osnabrück vindt u onze beddenspeciaalzaak met meer dan 150 modellen van merken als Auping, Serta en Pullman.

Kom vandaag nog langs bij onze beddenspeciaalzaak in de buurt van Osnabrück en ontdek ons ruime assortiment, ontvang professioneel advies en profiteer van de beste prijzen. Wij staan klaar om u te helpen uw ideale slaapomgeving te creëren en u de goede nachtrust te bieden die u verdient.

Een greep uit onze merken

Boxspring Osnabrück

Boxspring Osnabrück

Ontdek onze exclusieve selectie boxsprings in onze beddenspeciaalzaak bij Osnabrück. Deze boxsprings zijn een lust voor het oog, met hun stijlvolle design en hoogwaardige afwerking. Daarnaast bieden ze een uitstekend ligcomfort, waardoor ze een populaire keuze zijn voor de veeleisende slaper. Kom snel proefslapen. Plan een afspraak, zodat je zeker weet dat onze professionals alle tijd voor je hebben.

Plan een afspraak
Auping Osnabrück

Auping Osnabrück

De Slaapboulevard heeft een eigen Auping Studio, waar u alle bedden en boxsprings van Auping zelf kunt zien, voelen en testen. Ontdek onze comfortabele matrassen, stijlvolle bedframes en duurzame slaapsystemen voor een optimale nachtrust.

Auping Studio

Wat onze klanten zeggen

Prima zaak erg vriendelijke mensen, wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere...

E. Verdriet

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed gekocht.

Younes

Enorm goed geholpen! Verkoper nam alle tijd voor ons en gaf echt een goed advies. Mooie en grote winkel.

Fam Ooink

Slaapboulevard Weerselo

Slaapboulevard Weerselo

Openingstijden:
Maandag 13:00-17:30 uur
Dinsdag 10:00-17:30 uur
Woensdag 10:00-17:30 uur
Donderdag 10:00-17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur koopavond
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur (iedere zondag open)

Navigeer nu