Doorgaan naar inhoud

Taal

Tubbergen, dichter in de buurt van Weerselo dan je denkt

3000m2 showroom met meer dan 150 bedden en boxsprings! Ontdek onze winkels: Auping Studio, Serta Store en Beddenconcurrent
Plan een afspraak > Ons aanbod >

Bezoek onze beddenzaak bij Tubbergen

Woont u in de buurt van Tubbergen en heeft u dringend een nieuw bed of boxspring nodig? Of wilt u uw slaapkamer opnieuw inrichten? Dan vindt u zeker wat u zoekt in onze beddenwinkel bij Tubbergen. Wij zijn de beddenspecialist in Tubbergen. Zowel boxsprings, bedden, matrassen en accessoires zijn te vinden in onze showroom van 3000m2.

Onze medewerkers staan klaar om voor u het juiste bed, boxspring of product te kiezen. Bij onze beddenwinkel bij Tubbergen bieden we een hoogwaardige kwaliteit en elegante uitstraling voor onze producten. U kiest een bed dat volledig aansluit bij uw stijl en verwachtingen. Bekijk ons zeer ruime aanbod in onze online shop of kom langs in onze beddenwinkel dichtbij Tubbergen. Wij staan voor u klaar! 

Een greep uit onze merken

De mooiste merken, de meeste keuze, de beste prijzen!

Beddenwinkel Tubbergen, speciaalzaak voor boxsprings

Op zoek naar een boxspring in Tubbergen? Bij de Slaapboulevard vindt u enkel bekende merken voor een scherpe prijs. In onze Beddenwinkel bij Tubbergen bieden wij bedden en boxsprings aan in verschillende breedtes, lengtes hoogtes en meer. In onze beddenwinkel bij Tubbergen vindt u bijvoorbeeld Kingsize, Queensize en extra lange boxsprings. Ook hebben wij elektrisch verstelbare opties. Hierdoor kunt u de positie perfect aanpassen zodat u comfortabel in bed kunt lezen of het hoofdeinde van het bed wat hoger kunt leggen als u daardoor beter slaapt.

In onze grote winkel hebben wij voor elk merk een speciale afdeling ontwikkeld zodat u goed het verschil kunt testen tussen merken en bedden. Merken die onder andere aanwezig zijn in onze beddenwinkel bij Tubbergen zijn; CinderellaSertaAuping, Sunday en Business Class.

Plan een afspraak
Waarom kiezen voor Beddenwinkel Tubbergen Boxspring

Waarom kiezen voor Beddenwinkel Tubbergen Boxspring

Onze boxspring winkel bij Tubbergen heeft hoge kwaliteit boxsprings. Onze boxsprings zorgen voor een uitstekende nachtrust. In onze beddengoedwinkel bij Tubbergen ontdekt u wat goed slapen betekent voor uw gezondheid. Goed slapen is belangrijk voor een gezonde levensstijl.

Boxsprings uit onze beddenwinkel bij Tubbergen zorgen voor ventilatie en vochtregulatie zodat u s ’nachts niet zwetend wakker wordt. De boxsprings in ons assortiment zijn sterk, duurzaam en mooi. Wanneer kunnen wij u verwelkomen in onze mooie beddenwinkel bij Tubbergen? Wij ontvangen ook met grote regelmaat klanten uit andere dorpen in Twente zoals BorneAlmelo, DeldenOldenzaal en Vriezenveen.

Kom langs
3000M2 slaapgenot

De grootste beddenwinkel van Oost Nederland

Gratis levering

Inclusief montage!

Gegarandeerd

De beste prijs!

Een 9,6 als beoordeling

De stem van onze klanten!

Een greep uit onze collectie

Wat onze klanten zeggen

Prima zaak erg vriendelijke mensen, wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere...

E. Verdriet

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed gekocht.

Younes

Enorm goed geholpen! Verkoper nam alle tijd voor ons en gaf echt een goed advies. Mooie en grote winkel.

Fam Ooink

Verschillende bedden in de beddenwinkel bij Tubbergen 

De wensen die iemand verwacht voor zijn bed of boxspring is voor iedereen verschillend. Bij de Slaapboulevard begrijpen we dat u van een bed bepaalde verwachtingen heeft. Daarom denken wij in onze beddenwinkel bij Tubbergen graag met u mee. Een extra lang bed is geen probleem en natuurlijk is een boxspring met standaardafmetingen ook geen probleem.

Omdat iedereen andere verwachtingen heeft hebben wij een groot aanbod en kunt u veel materialen, lengtes en accessoires zelf uitzoeken. Zo kunt u het bed of de boxspring altijd aanpassen aan uw behoeften en wensen. Kom langs in onze Beddenwinkel in Tubbergen om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

Slaapboulevard Weerselo

Slaapboulevard Weerselo

Openingstijden:
Maandag 13:00-17:30 uur
Dinsdag 10:00-17:30 uur
Woensdag 10:00-17:30 uur
Donderdag 10:00-17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur koopavond
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur (iedere zondag open)

Navigeer nu