Doorgaan naar inhoud

Taal

Vriezenveen, dichter in de buurt van Weerselo dan je denkt

3000m2 showroom met meer dan 150 bedden en boxsprings! Ontdek onze winkels: Auping Studio, Serta Store en Beddenconcurrent
Plan een afspraak > Ons aanbod >

Bezoek onze beddenzaak bij Vriezenveen

Woont u in Vriezenveen en bent u op zoek naar een nieuw bed, een nieuwe boxspring of een nieuw matras, dan bent u bij de Slaapboulevard op de goede plek. Onze showroom van 3000 m2 dichtbij Vriezenveen biedt u vele mogelijkheden om de juiste keuze te maken en het bed van uw dromen te kiezen. Omdat de reistijd niet meer dan een half uur is, kunt u bij ons, de grootste beddenzaak van Oost-Nederland, verschillende bedden en boxsprings bekijken en uitproberen.

Terwijl u geniet van uw koffie, kunt u naar de bedden kijken en een passend slaapsysteem vinden dat u een goede nachtrust gaat bieden. In onze beddenwinkel bij Vriezenveen vindt u ook volop inspiratie om uw slaapkamer om te toveren tot een plek waar u heerlijk kunt slapen en volledig kunt ontspannen.

Een greep uit onze merken

Vind een passend bed in onze beddenwinkel bij Vriezenveen

Vind een passend bed in onze beddenwinkel bij Vriezenveen

Vind het juiste bed dat bij u past in onze beddenwinkel bij Vriezenveen. Wist u dat wij voor elk beddenmerk een aparte afdeling hebben gecreëerd in onze showroom? Zo kunt u elk merk en bed apart bekijken en analyseren om iets te zoeken dat bij u past. Bij de Slaapboulevard staat uw nachtrust bij ons op de eerste plek. Kom langs om gratis proef te liggen en een professioneel slaapadvies op maat te krijgen van onze specialisten. 

Bekijk het aanbod
De mooiste merken, de meeste keuze, de beste prijzen!

Uitstekende merken bedden in Vriezenveen

Als u kijkt naar de merken die wij aanbieden, ziet u dat dit bekende merken zijn in de slaapindustrie zijn. Zo verkopen wij merken als Boxholm, Sunday, SertaTempur en Cinderella. Merken die zich in de loop der tijd hebben bewezen en weten wat de slaapbehoeftes van hun klanten zijn.

Het zijn merken die weten hoe zij de matrassen meer comfort kunnen geven en meer steun kunnen bieden om een optimale slaapervaring te bieden. Dankzij onze afspraken met deze beddenmerken kunnen we de bedden tegen een zeer scherpe prijs leveren. In onze beddenwinkel bij Vriezenveen bieden wij een 100% succes in het vinden van een bed dat bij u past.

Plan een afspraak
3000M2 slaapgenot

De grootste beddenwinkel van Oost Nederland

Gratis levering

Inclusief montage!

Gegarandeerd

De beste prijs!

Een 9,6 als beoordeling

De stem van onze klanten!

Een greep uit onze collectie

Wat onze klanten zeggen

Prima zaak erg vriendelijke mensen, wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere...

E. Verdriet

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed gekocht.

Younes

Enorm goed geholpen! Verkoper nam alle tijd voor ons en gaf echt een goed advies. Mooie en grote winkel.

Fam Ooink

Een boxspring of bed in Vriezenveen dat bij u past

Wij werken samen met merken die hoogwaardige boxsprings en bedden produceren. Door uitgerust wakker te worden, kunt u uitgerust en gelukkig beginnen aan uw dag. In onze beddenwinkel bij Vriezenveen is het assortiment bedden zeer uitgebreid. Zoekt u een bed in klassieke stijl? Of toch liever een bed in een moderne stijl. Ook kunt u zelf een kleur uitzoeken om de rest van uw slaapkamer te matchen.

Wij hebben bijna alles op voorraad en kunnen snel leveren zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw nieuwe bed of boxspring. Kom langs in onze beddenwinkel bij Vriezenveen en laat u verrassen! Als grootste beddenzaak in de regio Vriezenveen hebben wij alles wat nodig is om uw perfecte bed samen te stellen. Wij ontvangen ook regelmatig klanten uit AlmeloBorneDeldenDenekamp en Enschede!

Slaapboulevard Weerselo

Slaapboulevard Weerselo

Openingstijden:
Maandag 13:00-17:30 uur
Dinsdag 10:00-17:30 uur
Woensdag 10:00-17:30 uur
Donderdag 10:00-17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur koopavond
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur (iedere zondag open)

Navigeer nu