Doorgaan naar inhoud

Taal

Weerselo, dichter in de buurt dan je denkt

3000m2 showroom met meer dan 150 bedden en boxsprings! Ontdek onze winkels: Auping Studio, Serta Store en Beddenconcurrent
Plan een afspraak > Ons aanbod >

Bezoek onze beddenzaak in Twente

Bent u op zoek naar een beddenzaak en woont u in Twente, dan komt u automatisch bij de Slaapboulevard uit. Wij zijn de grootste beddenwinkel in Twente en hier vindt u alles wat u nodig heeft. Bij onze beddenwinkel in Twente vindt u zowel nieuwe bedden en nieuwe boxsprings. Onze producten voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitseisen zodat u verzekerd bent van een goede nachtrust. Onze showroom heeft een oppervlakte van 3000 m2 waarin we meer dan 150 verschillende bedden en boxsprings hebben. Mocht u nog meer tips zoeken over alles omtrent wat u over een bed wilt weten, dan is onze blog een aanrader! 

In samenwerking met bekende fabrikanten vindt u altijd een bed dat bij u past. Met trots kunnen we stellen dat we de grootste beddenwinkel van Twente en Oost-Nederland zijn. Elk beddenmerk heeft in onze showroom een aparte sectie. Zo hebben wij een Serta afdeling, een Pullman afdeling, een Tempur afdeling en een Norvic afdeling. Komt u gratis proefliggen om te kijken met welk bed u een perfecte nachtrust krijgt?

Een greep uit onze merken

Ruime keuze bedden in Twente

Ruime keuze bedden in Twente

Wij bieden bedden en boxsprings van uitstekende kwaliteit aan. Wij vinden het belangrijk dat u geniet van een fijne nachtrust. Als u uitgerust wakker wordt, kunt u de nieuwe dag vrolijk en energievol beginnen. Naast onze verschillende bedden bieden wij ook matrassen en andere accessoires aan. Als u langskomt in onze beddenwinkel in Twente kunt u uw gehele slaapkamer naar wens inrichten. Onze matrassen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, zodat u lang kunt genieten van uw bed, boxspring of matras in Twente. Bent u niet zeker of u enkel een matras, een boxspring of een bed wilt? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Kom langs en ontvang een passend slaapadvies door onze ervaren adviseurs.

Plan een afspraak
3000M2 slaapgenot

De grootste beddenwinkel van Oost Nederland

Gratis levering

Inclusief montage!

Gegarandeerd

De beste prijs!

Een 9,6 als beoordeling

De stem van onze klanten!

Grootste beddenzaak in Twente en omgeving

Naast de vele standaard bedden en boxsprings die wij verkopen in Twente, is het ook mogelijk om het bed naar uw wensen en eisen aan te passen. Misschien wilt u een klassiek bed met moderne poten, of bent u op zoek naar een bepaalde kleur of maat. Door te werken met verschillende fabrikanten en de verschillende kleuren die ze gebruiken, kunnen deze dingen worden besproken en gewijzigd. Want iedereen kan het bed kiezen dat bij hem of haar past. Wij zorgen ervoor dat er rekening wordt gehouden met uw wensen.

Een greep uit onze collectie

Wat onze klanten zeggen

Prima zaak erg vriendelijke mensen, wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere...

E. Verdriet

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed gekocht.

Younes

Enorm goed geholpen! Verkoper nam alle tijd voor ons en gaf echt een goed advies. Mooie en grote winkel.

Fam Ooink

Beddenwinkel in Twente met 100% slagingskans

Wij garanderen een 100% slagingskans als u langskomt in onze beddenwinkel in Twente. Wij verwelkomen u graag om het perfecte bed of boxspring in Twente voor u uit te zoeken. De Slaapboulevard in Weerselo is ingericht als grote showroom waar iedereen een bed kan vinden dat past bij de verwachtingen. Kom langs en ontdek ons aanbod. Wij ontvangen ook regelmatig klanten uit VriezenveenDenekampDeldenBorne en Almelo.

Slaapboulevard Weerselo

Slaapboulevard Weerselo

Openingstijden:
Maandag 13:00-17:30 uur
Dinsdag 10:00-17:30 uur
Woensdag 10:00-17:30 uur
Donderdag 10:00-17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur koopavond
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur (iedere zondag open)

Navigeer nu