Doorgaan naar inhoud

Taal

Hoge kwaliteit Norvic boxsprings

Slaap lekker met de Norvic boxspring. Het bed is van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een geweldige slaapervaring. Jarenlang onbezorgd genieten en lekker slapen. De boxspring is verkrijgbaar in verschillende maten, met of zonder hoofdbord en/of voeteneinde. Ook kunt u bijpassende nachtkastjes uitzoeken bij uw Norvic boxspring.

Een elegante boxspring van Norvic

Een elegante boxspring van Norvic

Maak kennis met de Norvic Boxspring. Elegant vormgegeven, scherp geprijsd en direct uit voorraad leverbaar! Kom langs om gratis proef te liggen in onze uitgebreide showroom bij de Slaapboulevard in Weerselo. De Norvic boxspring staat bekend om zijn wevend uiteinde, slanke boxsprings en elegante poten geven deze boxspring een trendy uitstraling. De slogan van Norvic luidt ‘Norvic, a consious choice for your unconsious life!’. Geniet van een heerlijke nachtrust tegen een betaalbare prijs met een Norvic boxspring van de Slaapboulevard. Kom langs in de showroom van de Slaapboulevard en laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod bedden, boxsprings en meer. Wij ontvangen u graag om gratis proef te liggen, een passend slaapadvies te krijgen en natuurlijk te genieten van een kop koffie.

Navigeer nu
Uitvoeringen van norvic boxsprings

Uitvoeringen van norvic boxsprings

Ontdek de Norvic boxsprings bij de Slaapboulevard in Weerselo. De Norvic boxsprings staan bekend om hun kwaliteit en comfortabele ligging. Daarom leveren zij de boxsprings met 90 dagen omruilgarantie, 25 jaar garantie en gratis levering! In onze showroom kunt u advies krijgen van onze slaapexperts en gratis proef liggen om te kijken welke Norvic boxspring bij jou past.

Kom langs

Een norvic boxspring dat jaren meegaat

Dankzij de comfortzones van de matrassen past het matras zich perfect aan de vorm van het lichaam aan en biedt ondersteuning wanneer dat nodig is. De nek, rug en gewrichten profiteren van de lichaamszones die in het matras zijn opgenomen, die een nog betere ondersteuning bieden. De Norvic boxspring is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen en traditioneel gewatteerd om ervoor te zorgen dat u jarenlang perfect slaapt. Wij ontvangen vaak klanten uit heel Overijssel zoals TubbergenDeldenOotmarsum en Denekamp.

De Slaapboulevard Weerselo

De Slaapboulevard Weerselo

Openingstijden:

Maandag 13:00-17:30 uur
Dinsdag 10:00-17:30 uur
Woensdag 10:00-17:30 uur
Donderdag 10:00-17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur koopavond
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur (iedere zondag open

T: 0541-296525

M: info@deslaapboulevard.nl

Route naar de winkel