Doorgaan naar inhoud

Taal

Je nieuwe Pullman, dichterbij dan je denkt!

2500m2 Showroom met meer dan 150 modellen!
JE KIJKT JE OGEN UIT!

Navigeer nu

Bezoek onze beddenwinkel in Weerselo

Ben je op zoek naar bedden en boxsprings van topkwaliteit, tegen een zeer aantrekkelijke prijs? Kom dan eens langs bij De Slaapboulevard Weerselo.
In onze collectie zijn namelijk meer dan 150 verschillende boxsprings en bedden te vinden. Onze beddenwinkel in Weerselo is maar liefst 2500m2 groot en is daarmee de grootste beddenwinkel van Oost-Nederland!

Kom langs en kijk je ogen uit! Ons assortiment bestaat uit kwalitatieve en duurzame merken als Business Class, Norvic en Serta. Bekijk een deel van onze boxsprings en bedden online en breng een bezoekje aan onze beddenwinkel in Weerselo om ons volledige assortiment te zien én uit te proberen!

Slapen op een Pullman is een genot

Slapen op een Pullman is een genot

Slapen op een boxspring is een bele­venis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor iedere nacht zorgeloos slapen.

Plan je afspraak
Lekker ontspannen

Lekker ontspannen

Een ontspannen lichaam werkt beter! Ben je goed uitgerust, dan voel je je fijner, heb je meer energie en dan kun je meer aan.  Een goede nachtrust mag dus niet ontbreken in de eisen en wensen van elke slaper. Een gedegen en goed slaapadvies, daarvoor kom je bij ons! Alle tijd, een goed advies, een passend aanbod en gegarandeerd de laagste prijs!

Wat onze klanten zeggen

Prima zaak!

Prima zaak erg vriendelijke mensen ,wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere boxspring…

E. verdriet – 2 weken geleden

Top service

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Top service! Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed …

Younes – 3 weken geleden

Zeer goed geholpen

Enorm goed geholpen! Verkoper nam alle tijd voor ons en gaf echt een goed advies.Mooie en grote winkel

Fam. Ooink – 2 maanden geleden

Laat je lichaam het uitproberen

Gun je lichaam het ultieme slaapgenot! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? kom langs en laat je adviseren. Wij helpen je op basis van alle wensen en eisen een keuze te maken in de wereld van slapen. Wij ontvangen vaak bezoekers uit heel Overijssel zoals TubbergenBorneOldenzaal en Denekamp. Welterusten en tot snel!

De Slaapboulevard Weerselo

De Slaapboulevard Weerselo

Openingstijden:

Maandag 13:00-17:30 uur
Dinsdag 10:00-17:30 uur
Woensdag 10:00-17:30 uur
Donderdag 10:00-17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur koopavond
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur (iedere zondag open

T: 0541-296525

M: info@deslaapboulevard.nl

Route naar de winkel