Doorgaan naar inhoud

Taal

Slaapboulevard Weerselo

Slaapboulevard Weerselo

3000m2 Showrooms, de meeste keuze, de mooiste merken!

Onze klantenservice staat iedere dag voor je klaar. Ma-Vrij 10:00 - 17:00u

0541-296525
info@deslaapboulevard.nl
Route naar de winkel

Onze adresgegevens:
Echelpoelweg 1 | 7595KA | Weerselo

K.v.k. 69634483 | BTW 8579.49.615.B.01

Over de Slaapboulevard

Slaapboulevard Weerselo, de mooiste beddenwinkels onder één dak!

De online en offline specialist voor boxsprings en boxspring accessoires. Sinds de jaren 90 is een boxspring niet meer weg te denken uit de slaapkamer. Anno 2020 zijn 9 van de 10 verkochte bedden een boxspring. Steeds meer mensen kiezen voor een boxspring vanwege het uitstekende slaapcomfort. Een goede nachtrust is erg belangrijk voor uw dagelijks functioneren en uw fysieke gesteldheid.

Boxsprings zijn bedden die u die heerlijke nachtrust bezorgen. De combinatie van een matras met binnenvering op een verende bodem is extra comfortabel.

Dankzij de unieke formule van de Slaapboulevard Weerselo kunt u hier boxsprings van absolute topkwaliteit kopen. Wij werken rechtstreeks met de fabrikant in plaats van groothandels.

Door deze grote kostenbesparingen kunnen wij een boxspring aanbieden tegen lagere prijzen dan de andere boxspring winkels.

Het grootste aanbod tegen de scherpste prijs! Keuze uit ruim 250 boxsprings.

Een boxspring of nieuw bed valt onder een belangrijke aanschaf in je leven, een boxspring zorgt er namelijk voor dat je lichaam tot rust kan komt zodat je iedere dag weer vol met nieuwe energie op kunt staan.

Slaapadvies:

Het krijgen van voldoende slaap is essentieel voor een gezonde levensstijl. Maar voor veel mensen is het moeilijk om voldoende slaap te krijgen. Soms komt dit door stress, maar vaak is het gewoon omdat je geen goede slaapgewoonten hebt. Gelukkig zijn er een aantal tips die je kunnen helpen om het slapen gemakkelijker te maken.

Een van de belangrijkste tips voor een betere slaap is om ervoor te zorgen dat je een consistente slaaproutine hebt. Door elke dag op dezelfde tijd naar bed te gaan en op dezelfde tijd op te staan, zal je lichaam zich aanpassen aan een regelmatig slaapritme. Probeer ook om elke avond minstens 8 uur slaap te krijgen. Als je te weinig slaap krijgt, kun je overdag moe en slap worden.

Het is ook belangrijk om je slaapomgeving comfortabel te maken. Zorg ervoor dat je bed op een comfortabele temperatuur is en dat je een goede matras en kussens hebt. Zorg ook voor een donkere omgeving en minimaliseer geluid en licht. Als je last hebt van lawaai, kun je overwegen om oordopjes of een white noise machine te gebruiken.

Het is ook belangrijk om de juiste voeding te eten als je probeert voldoende slaap te krijgen. Vermijd cafeïne, alcohol en vet eten voor het slapengaan, omdat deze stoffen kunnen bijdragen aan slapeloosheid. Probeer ook om een kleine snack te eten voordat je naar bed gaat, zoals een banaan of yoghurt, om je energieniveau te verhogen.

Het is ook belangrijk om actief te blijven. Probeer elke dag wat lichaamsbeweging te doen, zoals een wandeling of een yoga-sessie. Regelmatige lichaamsbeweging heeft bewezen dat het helpt om je slaap te verbeteren.

Tot slot is het belangrijk om stress te verminderen. Probeer stressvolle situaties te vermijden en neem de tijd om te ontspannen voordat je naar bed gaat. Probeer ook om te mediteren of een warme bad te nemen voordat je naar bed gaat.

Het vinden van een goede slaaproutine is belangrijk voor een gezonde levensstijl. Door de bovenstaande tips te volgen, kan iedereen een goede slaaproutine opzetten. Als je deze tips volgt, zul je merken dat je veel meer energie en focus hebt gedurende de dag.