Doorgaan naar inhoud

Taal

Tempur matrassen collectie, daarvoor kom je naar Weerselo

2500m2 Showroom met meer dan 150 modellen!
JE KIJKT JE OGEN UIT!

Bekijk de collectie

Een luxe boxspring van TEMPUR voor een optimaal slaapgenot

TEMPUR boxsprings zijn natuurlijk gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn de boxsprings voorzien van een uniek traag schuim matras. De druk verlagende eigenschappen van deze boxsprings zorgen voor de beste ondersteuning. Zo zijn TEMPUR boxsprings niet alleen stijlvol, maar zorgen ze ook voor de best mogelijke nachtrust. TEMPUR boxsprings zijn de perfecte balans tussen een hoog slaapcomfort en een stijlvol design. Bezoek onze TEMPUR showroom bij de Slaapboulevard in Weerselo en kom gratis proefliggen.

TEMPUR boxspring naar Scandinavisch design

TEMPUR boxspring naar Scandinavisch design

Bent u op zoek naar een boxspring met een Scandinavisch design en hoog slaapcomfort? Met de TEMPUR-collectie boxsprings kunt u van beide genieten. Bekijk onze TEMPUR collectie in de showroom van de Slaapboulevard. De TEMPUR boxsprings zijn ontworpen door Deense ontwerpers en slaapspecialisten. U ziet het niet alleen, maar u voelt het ook. Want zowel de looks als het slaapcomfort liegen er niet om! U kunt genieten van het wereldberoemde TEMPUR-materiaal met boxsprings die u een ongekend druk ontlastend comfort en een gewichtloos gevoel geven. Kies daarnaast de kleur en het type hoofdbord dat perfect past bij de stijl van uw slaapkamer. Bekijk de verschillende opties en vind de boxspring van TEMPUR die het beste bij u past. Wilt u genieten van extra comfort? Kies dan voor de elektrisch verstelbare TEMPUR boxspring. Heerlijk om een boek te lezen, uw favoriete serie of film te kijken en meer. 

Materiaal van TEMPUR boxsprings

Materiaal van TEMPUR boxsprings

Tempur-materiaal is meer dan gewoon traag schuim. Het geeft het lichaam een comfortabel gevoel en perfecte ondersteuning. Balans is wat de ene boxspring van de andere boxspring onderscheidt. De Tempur matrassen zijn gemaakt van een duurzaam basisschuim dat de impact van de lagen erop maximaliseert. Zo krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning precies daar waar het deze steun nodig heeft. Met de warmte en het gewicht van uw lichaam vormt het materiaal zich en past het zich aan uw drukpunten aan. In de showroom van de Slaapboulevard in Weerselo hebben wij meerdere TEMPUR boxsprings staan die u kunt testen. Ze hebben allemaal hun eigen ontwerp of net een ander slaapcomfort. Vergeet niet om uw TEMPUR boxspring aan te vullen met bijpassende TEMPUR kussens en TEMPUR dekens. Zo geniet u van het volledige TEMPUR comfort waar het merk zo bekend mee is geworden.

Maak een afspraak

De reputatie van TEMPUR bedden

TEMPUR werd opgericht in 1991 in Denemarken. Het merk heeft een grote reputatie opgebouwd door het gebruik van ruimtetechnologie bij de ontwikkeling van haar matrassen. Slapen op een TEMPUR-matras voelt gewichtloos aan. Wij weten zeker dat u zult genieten van de zachtheid en ondersteuning in alle delen van het lichaam met een TEMPUR bed. Met TEMPUR boxsprings kunt u elke avond genieten van de kwaliteit die u van TEMPUR verwacht. Bent u nieuwsgierig geworden naar een TEMPUR boxspring? Kom langs in onze grote showroom in Weerselo en laat u verrassen met een professioneel slaapadvies door onze slaapexperts. Wij ontvangen doorgaans mensen uit heel Twente zoals AlmeloBorneDelden en Denekamp. De koffie staat klaar!

De Slaapboulevard Weerselo

De Slaapboulevard Weerselo

Openingstijden:

Maandag 13:00-17:30 uur
Dinsdag 10:00-17:30 uur
Woensdag 10:00-17:30 uur
Donderdag 10:00-17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur koopavond
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur (iedere zondag open

T: 0541-296525

M: info@deslaapboulevard.nl

Route naar de winkel