Doorgaan naar inhoud

Taal

3000m2 showroom, de mooiste winkels en de mooiste merken. Alles onder één dak!

Openingstijden:

Maandag 13:00-17:30 uur
Dinsdag 10:00-17:30 uur
woensdag 10:00-17:30 uur
Donderdag 10:00-17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur (koopavond)
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur (iedere zondag open)

Goede nachtrust is dichterbij dan je denkt!

Bezoek onze beddenwinkel in Weerselo

Ben je op zoek naar bedden en boxsprings van topkwaliteit, tegen een zeer aantrekkelijke prijs? Kom dan eens langs bij De Slaapboulevard Weerselo.
In onze collectie zijn namelijk meer dan 150 verschillende boxsprings en bedden te vinden. Onze beddenwinkel in Weerselo is maar liefst 2500m2 groot en is daarmee de grootste beddenwinkel van Oost-Nederland!

Kom langs en kijk je ogen uit! Ons assortiment bestaat uit kwalitatieve en duurzame merken als Business Class, Norvic en Serta. Bekijk een deel van onze boxsprings en bedden online en breng een bezoekje aan onze beddenwinkel in Weerselo om ons volledige assortiment te zien én uit te proberen!

Een greep uit ons aanbod


Bekijk hier alvast een klein stukje van onze totale collectie boxsprings, bedden, matrassen, ledikanten en overige artikelen.

Je kijkt je ogen uit!

Ligne
Ligne

Ligne

€3.199,00
Classico - Slaapboulevard
Classico - Slaapboulevard

Classico

€2.999,00
Verso
Verso
Verso
Verso
Verso
Verso

Verso

€999,00

Slapen is een genot

Slapen op een boxspring is een bele­venis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor iedere nacht zorgeloos slapen.

Lekker ontspannen

Een ontspannen lichaam werkt beter! Ben je goed uitgerust, dan voel je je fijner, heb je meer energie en dan kun je meer aan.  Een goede nachtrust mag dus niet ontbreken in de eisen en wensen van elke slaper. Een gedegen en goed slaapadvies, daarvoor kom je bij ons! Alle tijd, een goed advies, een passend aanbod en gegarandeerd de laagste prijs!

Laat je lichaam het uitproberen

Gun je lichaam het ultieme slaapgenot! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? kom langs en laat je adviseren. Wij helpen je op basis van alle wensen en eisen een keuze te maken in de wereld van slapen. Welterusten en tot snel!

AFSPRAAK MAKEN

Onze klanten aan het woord

 5/5 Prima zaak!

Prima zaak erg vriendelijke mensen ,wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere boxspring…

E. verdriet – 2 weken geleden

 5/5 Top service

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Top service! Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed …

Younes – 3 weken geleden

Zeer goed geholpen

Enorm goed geholpen! Verkoper nam alle tijd voor ons en gaf echt een goed advies.Mooie en grote winkel

Fam. Ooink – 2 maanden geleden